Підписатися на RSS

3-Б. Екскурсія до Львова

Погодні умови нас не лякають, тому на осінніх канікулах учні 3-Б класу відвідали культурну столицю України – «Місто Лева».

Першою нашою зупинкою був дитячий розважальний комплекс SkyPark, який дає можливість активно відпочити і зробити свято дітям. Адже канікули для дітей – це в першу чергу відпочинок.

/Files/photogallery/2002/3-Б Львів (6).jpg Чи можна уявити дітей без солодощів! І отже наш наступний крок «Майстерня карамелі», де кожен мав можливість створити власний солодкий сюрприз. Цукерка, виготовлена своїми руками, що може бути краще!

Не обійшлося і без подорожі містом. Учні побачили більшість відомих пам'яток. Насолодилися красою і величчю багатьох храмів, що їх дуже вразило, а пам’ятники визначним діячам і не тільки – зацікавили.

/Files/photogallery/2002/3-Б Львів (9).jpg А на останок ми відвідали загадкове місце – це інтерактивний музей «D.S. Таємна аптека» на площі Соборній, 1. Учні познайомились із таємничим аптекарем, дізнались таємний рецепт довголіття, були посвячені у члени таємного братства аптекарів та ще багато іншого таємничого і загадкового.

А на завершення – McDonald’s, який потішив дітей Хеппі Міл, у якому, окрім смаколиків, діти отримали чудову іграшку. Сподіваємося, що дана екскурсія дасть продовження гарній традиції відвідувати дивовижні міста України учнями Нововолинської гімназії.

Ця поїздка залишила дітям незабутні враження, які можна побачити на світлинах.
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.