Підписатися на RSS

Підсумки проведення ІІ (міського) етапу VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка серед учнів ЗНЗ у 2016/2017 н.р.

На виконання наказу управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації від 17.10.2016р. №543 «Про проведення І-ІІІ етапів VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів» із метою вшанування творчої спадщини Т.Г.Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу 22.10.2016 р. на базі ЗОШ №4 (директор Сачук Т.О.) було проведено ІІ (міський) етап VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь 63 учні – переможці І (шкільного) етапу всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста.
Нагородили грамотами управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради таких учнів-переможців:

2.1. За зайняте І місце: Попович Тетяну, ученицю 8 класу гімназії;
2.2. За зайняте ІІ місце: Слуцьку Діану, ученицю 10 класу гімназії;
2.3. За зайняте ІІІ місце: Думу Наталію, ученицю 7 класу гімназії;

За систематичну та результативну роботу з розвитку творчих здібностей, виховання любові до рідного слова, підвищення загальної мовної культури нагородили грамотами управління освіти таких учителів української мови та літератури, учні яких посіли І-ІІІ місця:
Захарчук Євгенію Кузьмівну, гімназія,
Степанюка Миколу Івановича, гімназія,
Нестерук Лілію Романівну, гімназія.

за інформацією сайту методичного кабінету

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.